Reviews van onze cocktails op locatie

Cocktailbar huren met cocktailshaker

Bekijk hier onze reviews en klant beoordelingen.

Zelf een reactie of beoordeling plaatsen kan natuurlijk ook! Let op, u kunt dit slechts eenmalig via onderstaand formulier doen.

Geïnteresseerd in onze cocktail service? Huur onze cocktailbar en cocktailshaker en geniet van de perfecte sfeer en beleving op uw feest! Neem hier contact met ons op.


Rating: 5 sterren
4 stemmen

Reacties

Desje83
2 maanden geleden

Een geweldige avond gehad met de bar, cocktails en shaker van Quality Cocktails als hoogtepunt. Iedereen zat aan de cocktails en ik heb erg veel complimenten ontvangen over de cocktailshaker! Dit is voor herhaling vatbaar en alles tot in de puntjes goed en professioneel verzorgd

Mandy en Robert
4 maanden geleden

2 weken geleden heeft bjorn bij ons cocktails bezorgd. Vanwege Corona konden we er 4 bestellen die hij Live voor ons Heeft klaargemaakt. En dat voor een klein prijsje en allemaal met vers fruit en behoorlijk wat sterke drank haha. Echt een leuke Avond gehad met de cocktails als extraatje. Aanrader!!

gertG@hotmail.com
7 maanden geleden

Waanzinnig leuke shakers en mooie barren. Erg prettige samenwerking gehad vooraf en tijdens onze party. Volgend jaar zijn deze shakers weer van de partij als het aan ons ligt :)

Francis
8 maanden geleden

Topppppeerrsss!!!! Bedankt voor het shaken in Waddinxveen!

Susanna Boom
10 maanden geleden

5 sterren van mij! Heel fijn contact gehad voorafgaande aan onze 50 jarige verjaardag die groots gevierd hebben. Mooie cocktailkaart werd er gemaakt in overleg met Bjorn zodat er voor ieder wat wils was. Inclusief alcoholvrije keus voor de Bob. Eenmaal op onze feestavond hadden we (ivm grote groep) 2 cocktailbars gehuurd en 2 shakers die er een feestje van maakten! Netjes gekleed en de cocktails werden stuk voor stuk vers bereidt in een mooi en vol glas. Uiteindelijk zijn het wat meer cocktails geworden dan we hadden berekend, maar ook dit was mogelijk en in goed overleg! Aanrader voor iedereen die een feestje geeft en echt iets bijzonders wil!

Mikko
10 maanden geleden

Super service, super kwaliteit en super cocktails! Heb deze jongens al meerdere malen mogen meemaken en altijd was het een succes met veel heerlijke cocktails! Gr Mikko R.

Maarten en Irene
10 maanden geleden

Heerlijke cocktails tijdens onze 12,5 jarige bruiloftsfeest. Cocktailbar was ook mooi, cocktailshaker erg enthousiast en we hebben de hele avond genoten van een super sfeertje en lekkere cocktails. Zeker die ene cocktail met Licor 43 was lekker (naam even vergeten). Vooraf prima contact gehad, al met al een top service.

Johan
10 maanden geleden

Bedankt Bjorn voor je geweldige service tijdens ons feest. Het was echt een geweldige toevoeging! Ik heb jouw naam en nummer al doorgegeven aan veel vrienden van me die er naar vroegen ;-) Tot volgend jaar!!

Reactie plaatsen