Prijs - Cocktailbar en Cocktailshaker inhuren

Wilt u een cocktailshaker en cocktailbar huren? Bij Quality Cocktails is het mogelijk voor een scherpe en heldere all-in prijs. Het zal u wellicht al zijn opgevallen dat de prijzen van de verschillende cocktail aanbieders erg uiteen lopen. Wij zijn geen prijsvechter, maar ook zeker niet de duurste! Kies voor ervaring, kwaliteit en flair gecombineerd met een scherpe prijs, kies voor Quality Cocktails!

All-inclusive - Luxe en Basic service

Doorgaans werken we met all-inclusive cocktail pakketten waarbij alles van A t/m Z voor u verzorgd wordt. Naast de cocktailbar(s) en cocktailshaker(s) nemen wij ook luxe cocktail glaswerk, de cocktailkaart, sterke dranken, likeuren, ijs, vers fruit, garnering, rietjes etc mee.

Met onze Luxe Service geniet u naast een professionele cocktailshaker van een led-verlichte cocktailbar, uitgebreide cocktailkaart en avondvullend programma met heerlijke cocktails. All-inclusief met 50 cocktails al mogelijk voor € 450,- (ex btw en reis).

Met onze Basic Service geniet u uiteraard ook van een professionele cocktailshaker, echter werken we hierbij met een kleinere bar, kleinere cocktailkaart en korte shake-duur. All-inclusief met 30 cocktails al mogelijk voor € 275,- (ex btw en reis). Bekijk hier onze Luxe & Basic Service.

Liever geen all-in pakket maar een losse prijs per cocktail? Of alleen een cocktailshaker huren zonder cocktailbar, glaswerk en dranken? Ook dat is mogelijk. We denken graag mee om tot een passend voorstel te komen!

prijs cocktailbar cocktailshaker inhuren
Prijs cocktailbar cocktailshaker huren