Prijs - Cocktailbar en Cocktailshaker inhuren


Wilt u een professionele cocktailshaker en cocktailbar huren? Kies voor 10 jaar ervaring, kwaliteit en flair gecombineerd met een scherpe prijs, kies voor Quality Cocktails!


 Inclusief professionele cocktailshaker en cocktailbar
Cocktails bereidt met passie en show
 Cocktails met vers fruit en premium dranken
 Cocktails geserveerd in luxe cocktail glaswerk
 Cocktail catering verzorgd van A t/m Z
 Uitgebreid cocktail menu voor uw gasten
 Wij nemen alles mee wat nodig is!
 Diverse extra mogelijkheden, zie onderaan de pagina

prijs cocktailbar cocktailshaker inhuren

Wat zijn de kosten?

Doorgaans zijn de totale kosten opgebouwd uit 2 delen, namelijk een prijs per cocktail en een prijs voor de materialen (bar, tools, glaswerk), werk uren, reistijd etc.

 

De kosten per cocktail zijn (gemiddeld) € 4,50. Dit is inclusief verbruik aan sterke dranken, likeuren, vers fruit en ijs. Gepresenteerd in luxe cocktailglazen die wij ook zelf meenemen.

Afhankelijk van de plaats en het aantal uren bedragen de kosten voor het inhuren van de cocktailbar, bar tools, cocktail bartender, op-afbouw en reis/transport tussen de € 350 en € 500,-. Bij grote afstand, een lange shake duur en/of meerdere cocktailbars / bartenders is een meerprijs van toepassing. Prijzen zijn exclusief 21% btw.

 

 


Compacte cocktailbar huren

Beperkte ruimte? Huur dan onze compacte cocktailbar! Vaak gekozen voor verjaardagen of feestjes tot zo'n 60 personen. Deze bar is wat kleiner en mobieler dan de andere barren.

prijs cocktailbar cocktailshaker inhuren

Luxe cocktailbar huren

Met onze luxe cocktailbars geniet u van de perfecte cocktail beleving op uw feest. U heeft de keus uit verschillende led-verlichte cocktailbars en een cocktail menu wat aansluit bij uw feest en persoonlijke wensen!

Meerdere cocktailshakers nodig? Meerdere cocktailbars? Extra decoratie, verlichting en back-bar? Het is allemaal mogelijk.

Prijs cocktailbar cocktailshaker huren

Extra mogelijkheden, zoals muziek / DJ

Naast een cocktailbar, cocktailshaker en cocktails kunnen wij onderstaande ook verzorgen:

  • Muziek via hoge kwaliteit speaker(s)
  • DJ met eigen geluiddset, DJ Booth en verlichting
  • Partytenten, sfeer verlichting, sta-tafels etc.

 

cocktailbar met dj muziek huren

Geïnteresseerd in onze cocktailbars en cocktailshakers? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of een scherpe offerte!