Cocktails op locatie

Cocktails op locatie zijn geschikt op vrijwel ieder evenement. Heeft u iets te vieren? Huur onze mobiele cocktailbar en onze cocktailshakers zullen uw gasten verwennen met overheerlijke cocktails. Onze cocktailbars zijn op vrijwel iedere locatie in te zetten en onze cocktail bus brengt ons op iedere locatie in Nederland!

Cocktails op locatie

Cocktails op locatie

Geen feest of locatie is ons te gek, onze mobiele cocktailbar en cocktailshaker(s) komen nagenoeg overal! Op festivals en evenementen maar zeker ook op verjaardagen en bruiloften!

Op locatie werken we met een uitgebreide cocktailkaart voor uw gasten met zowel alcohol houdende cocktails als alcoholvrij. In overleg maken we een mooi en gevarieerd cocktail menu. Heeft u speciale wensen? We bespreken graag de mogelijkheden.


 

Waarom Quality Cocktails?

Verse cocktails
Elke cocktail wordt live en vers voor u bereid door de cocktailshaker! Hierbij gebruiken we enkel verse producten zoals munt, limoenen en andere soorten fruit om de lekkerste verse cocktails te maken.

Luxe cocktail glaswerk
Het cocktailglas is erg bepalend voor de belevening van de cocktail. We werken met luxe cocktail glaswerk zoals martini glazen, high ball glazen en ballonglazen. Zo heeft u de beste belevening, welke cocktail u ook kiest.

Luxe Cocktailbars
We werken met professionele cocktailbars die er niet alleen mooi uitzien, maar waarbij onze cocktailshakers ook efficiënt en hygienisch kunnen werken. Kies voor een tropische cocktailbar of onze grijs-zwarte variant voor een chique uitstraling. Klik hier voor informatie over cocktailbar huren

Jarenlange ervaring
Kiest u voor Quality Cocktails, dan kiest u voor cocktailshakers met ruim 10 jaar ervaring. Dat merkt u zowel in service en enthousiasme, maar ook in de smaak en showelement van de cocktails.

Het showelement
Het bereiden van een cocktail is wat anders als het inschenken van een standaard drankje. Onze cocktailshakers bereiden de cocktails professioneel met flair! Wilt u een echte show? Huur dan voor een flair bartender.

Scherpe prijs/kwaliteit
Wij staan garant voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Vergelijkt u onze prijzen met andere cocktail cateraars, dan zult u merken dat onze prijzen vaak aantrekkelijker zijn. Heeft u toch een goedkopere offerte ontvangen? Dan is het goed mogelijk dat u niet van dezelfde kwaliteit en service geniet als die van Quality Cocktails.

Flair Bartender huren

Wilt u niet alleen heerlijke cocktails op uw feest maar ook een cocktailshaker die er een show van maakt? Huur dan een flair bartender! Bij Quality Cocktails hebben we jarenlange ervaring met flair bartending. Sterker nog, we geven hier zelfs training in! 

Cocktailbar huren op locatie

cocktailbar huren tropicalEen cocktailbar in uw eigen huiskamer of tuin? Geen probleem! Binnen no-time toveren wij een ruimte om tot een sfeervolle cocktailbar. Een cocktailbar huurt u bijvoorbeeld op uw verjaardag, bruiloft of personeelsfeest.

Kies voor kwaliteit en service met een scherpe prijs, kies voor Quality Cocktails! Heeft u vragen of interesse? Neem hier contact met ons op.

 

 

 Cocktail catering offerte aanvragen