Cocktails op Locatie

Cocktails op locatie zorgen voor sfeer en beleving! Heeft u iets te vieren? Huur onze mobiele cocktailbar en onze cocktailshakers zullen uw gasten verwennen met overheerlijke cocktails. Onze cocktailbars zijn vrijwel overal inzetbaar en onze cocktail bus brengt ons op iedere locatie in Nederland!

Mobiele Cocktailbar huren

Onze mobiele cocktailbar huren? Kies voor een tropische variant of juist voor een moderne uitstraling. Beperkte ruimte of kosten besparen? Kies voor onze compacte cocktailbar. Welke bar of service u ook kiest, ze zijn allemaal geschikt voor zowel kleine verjaardagen als grote evenementen en festivals. Bekijk hier onze Cocktailbars

Cocktailbar en cocktailshaker huren op locatie
Cocktailshaker op locatie huren

Cocktailshaker huren

Een cocktailshaker huren voor uw verjaardag, bruiloft of ander evenement? Bij Quality Cocktails huurt u ervaren en professionele cocktailshakers voor de beste prijs. Onze shakers hebben jarenlange ervaring en bereiden de cocktails met flair en passie. Is er al een geschikte cocktailbar met glaswerk of drank aanwezig op de locatie? Dan bespaart u op de kosten.

Flair bartender huren

Een flairtender of flair bartender huren voor uw feest? Als u op zoek bent naar extra show dan kunt u bij Quality Cocktails een Flair Bartender huren!