Onze Cocktailshakers

Bij Quality Cocktails huurt u professionele cocktailshakers voor een scherpe all-in prijs. Al onze shakers zijn al jaren actief in de cocktail catering en maken de lekkerste cocktails in een handomdraai.

Hieronder stellen we onze cocktailshakers aan u voor! 

Cocktailshaker huren

Cocktailshaker Bjorn inhuren

Cocktailshaker Björn

Ik (Cocktailshaker Björn) ben alweer 9 jaar de eigenaar van Quality Cocktails. Ik vind een perfecte uitstraling van cocktailbars en cocktailshakers het belangrijkste tijdens uw feest of event. Specifieke wensen of bijzonderheden? Dan denk ik graag mee om tot een passend voorstel en mooie samenwerking te komen!

√ Ervaring: 15 jaar
√ Specialiteit: Flair Bartending
√ Favoriete cocktail: Woo Woo

Cocktailshaker arvid inhuren

Cocktailshaker Arvid

Cocktailshaker Arvid is professioneel, representatief en heeft inmiddels 12 jaar ervaring in de horeca en cocktail catering. Deze shaker is echt een echte showman en geeft o.a. workshops in flair bartending.

√ Ervaring: 12 jaar
√ Specialiteit: Flair Bartending, Cocktail Workshops
√ Favoriete cocktail: Caipirinha

Cocktailshaker inhuren Michelle

Cocktailshaker Michelle

Cocktailshaker Michelle heeft bij diverse Horeca bedrijven gewerkt, o.a. als barvrouw, teamleidster en cocktailshaker. Deze shaker is sociaal, vriendelijk en zeer efficiënt als het gaat om maken van cocktails.

√ Ervaring: 10 jaar
√ Specialiteit: Sociaal contact / vermaken van de gasten 
√ Favoriete cocktail: Strawberry Daiquiri

Bar hulp anthony huren met cocktailshakers

Barhulp Anthony

Barhulp Anthony wordt geregeld ingezet bij feesten vanaf circa 100 cocktails. Hij zorgt o.a. voor de opbouw, het ophalen van lege glazen, aanvullen van dranken, fruit, ijs en afbouw / schoonmaak werkzaamheden.

√ Ervaring: 10 jaar
√ Specialiteit: Sociaal contact / snel en efficiënt werken
√ Favoriete cocktail: Pina Colada