Cocktailbar huren

Een professionele cocktailbar huurt u bij Quality Cocktails, een ware eyecatcher op uw feest! Door de jaren heen hebben onze cocktailbars op diverse verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten gestaan, zowel binnen als buiten. Samen met onze ervaren cocktailshakers en verse cocktails hebben wij het feest compleet gemaakt.

Bekijk onze cocktailbars en kies voor een tropische uitstraling of juist voor een moderne look. Nieuw is onze compacte cocktailbar. De keuze is aan u!

Cocktailbar huren modern

Cocktailbar huren | Verjaardag

Huur een cocktailbar en cocktailshaker voor uw verjaardag en maak het extra speciaal! Vanuit onze mobiele cocktailbar serveren wij feestelijke cocktails voor uw gasten op een professionele manier. Hierbij zijn alcoholvrije cocktails uiteraard ook mogelijk. Met onze all-in cocktail catering verzorgen wij niet alleen de cocktailbar, maar ook alle dranken, siropen, vers fruit, munt, ijs, garnering en luxe cocktail glazen! Zo kunt u zelf zorgeloos genieten van uw verjaardag!

Cocktailbar cocktailshaker huren verjaardag

Cocktailbar huren | Bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw trouwfeest? De cocktailbars van Quality Cocktails zijn ware eyecatchers op uw bruiloft! Vanuit onze mobiele cocktailbar bereiden onze chique geklede cocktailshakers kleurrijke en feestelijke cocktails waarmee ze uw gasten zullen verrassen. Met onze cocktails op locatie en professionele cocktailshakers zijn u en uw gasten verzekerd van een onvergetelijke tijd.

cocktailbar cocktailshaker huren bruiloft