FAQ

Cocktails cocktailshaker cocktailbar

Hoeveel cocktails worden er gedronken?

Het aantal cocktails is afhankelijk van het soort feest en de duur van het schenken.
Met onderstaande voorspelling kunt u een schatting maken van het aantal cocktails.

Bedrijfsborrel: 1 cocktail p.p.
Bedrijfsfeest: 1 tot 2 cocktails p.p.
Bruiloft: 1 tot 2 cocktails p.p.
Verjaardag: 2 tot 4 cocktails p.p.

 

Wat hebben jullie allemaal nodig?

Bij onze all-in cocktail catering verzorgen wij alles van A t/m Z, dus niet alleen de cocktailbar en cocktailshaker, maar ook de drank, het ijs, glaswerk, fruit etc. Het enige wat wij nodig hebben is stroom en een vrije ruimte van circa 2 x 2 meter (per bar).


Hoe lang komen jullie?

De begin- en eindtijd van de cocktails is geheel aan u. In de praktijk bedraagt de schenkduur vaak zo’n 2 tot 3 uur. Zie ook (een indicatie van) de shake-tijden in de cocktail pakketten.


Hoe laat zijn jullie aanwezig?

Afhankelijk van de gekozen service, bereikbaarheid, het feest en aantal cocktails, zijn wij doorgaans 1,5 uur voor het schenken van de 1e cocktail aanwezig.

 

Hoe kan ik betalen?

De betaling kan zowel contant als via bankoverschrijving worden voldaan. Bij contante betaling dient het bedrag tijdens of na afloop te worden voldaan. Via bankoverschrijving op factuur na afloop van het feest.


Kan ik de drank en ingrediënten ook zelf in huis halen?

Ja, in overleg is dit mogelijk. De praktijk leert wel dat u hiermee niet veel kosten bespaart. Wij hanteren doorgaans een prijs van € 3,50 per cocktail. Stel u haalt drank, ijs, fruit etc. in huis voor 50 cocktails, dan komt u al snel in de buurt van onze prijs (€ 175,-).


Gooien jullie ook met flessen?

Ja! Dat is onze unieke combinatie van service, kwaliteit maar ook een stukje show! Bedenk wel dat veiligheid voorop staat en het niet altijd mogelijk is vanwege grote drukte, laag plafond of te weinig ruimte.


Als ik ook muziek bij mijn feest wil, draait de cocktailshaker dan de plaatjes?

Nee, de cocktailshaker is al druk genoeg met het maken van de cocktails! Voor muziek, licht en geluidsapparatuur regelen wij een DJ die dit gaat verzorgen (en geluid/licht meeneemt).

Cocktailshaker inhuren
Flair bartender huren