Prijs - Cocktailbar en Cocktailshaker inhuren

Wilt u een cocktailshaker en cocktailbar huren? Kies voor ervaring, kwaliteit en flair gecombineerd met een scherpe prijs, kies voor Quality Cocktails!

Doorgaans werken we met all-inclusive cocktail pakketten waarbij alles van A t/m Z voor u verzorgd wordt. Naast de cocktailbar(s) en cocktailshaker(s) nemen wij ook luxe cocktail glaswerk, de cocktailkaart, sterke dranken, likeuren, ijs, vers fruit, garnering, rietjes etc mee.


Basic Service

Hoeft het van u niet over de top maar wilt u gewoon een lekkere cocktail? Dan is onze Basic Service een prima keuze! Hiermee bespaart u bovendien op de kosten. Onze cocktailshaker neemt een compacte cocktailbar mee en heeft binnen 30 minuten de eerste cocktail voor uw gasten klaar staan!

All-inclusief met 50 cocktails al mogelijk voor € 325,- (ex btw en reis). 
Tip: in deze corona tijd is onze basic service al mogelijk vanaf 25 cocktails!

prijs cocktailbar cocktailshaker inhuren

Luxe service

Met onze Luxe Service geniet u van de perfecte cocktail beleving op uw feest. U heeft de keus uit verschillende led-verlichte cocktailbars en een cocktail menu wat aansluit bij uw feest en persoonlijke wensen! Bij de Luxe service kan het niet gek genoeg. Meerdere cocktailshakers? Meerdere cocktailbars? Extra decoratie, verlichting en back-bar? Het is allemaal mogelijk.

All-inclusief met 50 cocktails al mogelijk voor € 450,- (ex btw en reis).

Prijs cocktailbar cocktailshaker huren

Meer details over onze Luxe & Basic Service leest u hier.

Liever geen all-in pakket maar een losse prijs per cocktail? Of alleen een cocktailshaker huren zonder cocktailbar, glaswerk en dranken? Ook dat is mogelijk. We denken graag mee om tot een passend voorstel te komen!