Pakketten en prijzen

Cocktail pakketten met cocktailbar, cocktailshaker en cocktails

Kies voor eenvoudig tot zeer exclusief! Kies voor een Basic of Luxe pakket.

Met onze cocktail pakketten geniet u van cocktail catering die van A tot Z verzorgd is. Bovendien met duidelijke prijzen waarbij u weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf, dat is wel zo fijn!


Cocktail pakket basic

Cocktail pakketten - Basic

Is uw budget beperkt maar wilt u wel een professionele cocktailshaker én heerlijke cocktails, kies dan voor een Basic cocktail pakket. Echt de allerscherpste prijs!

Voor de Basic pakketten geldt 50 - 100 cocktails, portable bar (zie foto), Cocktailshaker, 2 - 3 shake uren en 2 - 3 verschillende cocktails.

Vanaf € 295,- (ex btw en reiskosten)

 

Cocktail pakketten - Luxecocktail pakket Luxe

Heeft u een iets ruimer budget, kies dan voor een Luxe cocktail pakket met led-verlichte cocktailbar, zowel in tropische variant als grijs/zwarte bar met meer luxe uitstraling.

Luxe pakketten zijn mogelijk vanaf 50 cocktails, met luxe cocktailbar, verlichting, Cocktailshaker(s), 2 - 4 shake uren, 4 - 6 verschillende cocktails.

Vanaf € 375,- (ex btw en reiskosten)

Cocktail pakket Exclusief

Extra opties

We denken graag mee om het totaalplaatje zo mooi en bijzonder mogelijk te maken!

Een extra optie is o.a. het inhuren van een back-bar waarin dranken en glaswerk worden gepresenteerd. Daarnaast is het ook mogelijk om een geavanceerde lichtbrug in te zetten of een DJ met licht en geluid in te huren. Vraag naar onze brochure met alle opties!Al onze cocktail pakketten zijn inclusief opbouw, afbouw, gebruik luxe cocktail glaswerk, ontwerp en presentatie van de cocktailkaart, verbruik (alcoholische) dranken, ijs, vers fruit en garnering. Meer details over de prijzen? Neem contact met ons op voor een scherpe offetre. Liever geen all-in pakket maar een losse prijs per cocktail? Ook dat is mogelijk. We denken graag mee om tot een passend voorstel te komen!