Flair bartending

Flair bartender inhuren?

Huur een flairtender voor extra show en vermaak van de gasten! Een flairtender maakt niet alleen heerlijke cocktails, maar zal deze ook op een spectaculaire manier bereiden. Denk hierbij aan het gooien met flessen en trucs met andere cocktail materialen. Quality Cocktails is gespecialiseerd in flair bartending en biedt diverse mogelijkheden aan, zoals een flairtender op locatie (catering) maar ook flairtraining voor cocktailshakers. 

Flair bartender inhuren

Flair training voor bartenders of cocktailshakers

Ben jij bartender of cocktailshaker en wil je meer doen met flair bartending? Je gasten vermaken met coole trucs? Bij Quality Cocktails ben je aan het juiste adres voor flair bartending training. Onze oefenruimte in Alphen aan den rijn is ideaal voor flair training, maar we komen ook op locatie als dit beter schikt. Geïnteresseerd? Vraag naar onze mogelijkheden door contact op te nemen via de mail of bel 06-29505969.

Bekijk ons YouTube kanaal

Quality Cocktails is actief op YouTube en heeft inmiddels meer dan 6700 abonnees! We hebben zowel video's over flair bartending maar ook algemene video's waarin je een indruk krijgt van onze cocktails en cocktailbar op locatie. 
Bekijk hier ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/Qualitycocktails