Cocktailbar op uw verjaardag

Cocktailbar huren op uw verjaardag?

Huur een cocktailbar en cocktailshaker voor uw verjaardag en maak uw feest extra bijzonder! Vanuit onze mobiele cocktailbar serveren wij feestelijke cocktails voor uw verjaardagsgasten op een professionele manier. Hierbij zijn alcoholvrije cocktails uiteraard ook mogelijk. Met onze full service catering verzorgen wij tevens voor alle dranken, sappen, fruit, ijs, garnering en luxe cocktail glazen! Het enige wat wij nodig hebben is ruimte om de cocktailbar te plaatsen.

Door de jaren heen hebben onze cocktailshakers inclusief cocktailbar op tientallen verjaardagen mogen staan! Achteraf horen wij vaak zeer leuke positieve berichten over de cocktails en onze gehele service. Twijfelt u nog over een cocktailbar op uw verjaardag? Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat dit vrijwel altijd het hoogtepunt tijdens het feest is geworden! 

Cocktailbar huren verjaardagCocktailbar huren verjaardag luxe


Cocktailbar huren met verse cocktails op uw verjaardag

Zoals u op de foto onder kunt zien werken wij met vers fruit en verse producten. Elke cocktail wordt met aandacht bereidt door een professionele cocktailshaker in luxe cocktail glaswerk. Zo geniet u van de lekkerste cocktails en de echte cocktail beleving. 
Viert u uw verjaardagsfeest in de zomermaanden met wellicht een zomers thema? Kies dan voor onze tropische cocktailbar! Onze grijs-zwarte bars hebben een luxere uitstraling en kunnen uiteraard ook ingehuurd worden. Heeft u een kleiner budget, kies dan voor onze portable bar. Meer informatie vind u op de pagina met pakketten en prijzen.

Cocktailbar huren verjaardag

We zien u graag terug met onze cocktailbar op uw verjaardag! 

Cocktail offerte voor uw verjaardag

Of bel / app 06-29505969. We zien u graag terug op uw verjaardag!