cocktailbar-huren

Cocktailbar huren

Een cocktailbar huren doet u bij Quality Cocktails, een echte eyecatcher op uw feest! Door de jaren heen hebben onze cocktailbars op diverse verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten gestaan, zowel binnen als buiten. Samen met onze ervaren cocktailshakers en verse cocktails hebben wij het feest compleet gemaakt. Huur onze cocktailbar(s) en kies voor een portable bar, tropische bar of meer chique cocktailbar.

Cocktailbar huren - Tropical of Luxe uitstraling

Cocktailbar huren met back-barCocktailbar huren

Met onze tropische cocktailbars bent verzekerd van een mooie zomerse uitstraling, ideaal voor een verjaardag of zomers thema. Op bruiloften wordt vaak gekozen voor een luxere uitstraling en wordt onze zwart-grijze bar ingezet. Eventueel met back-bar en stijlvolle verlichting om de presentatie extra bijzonder te maken.

Cocktailbar huren met back-bar en verlichting

Wilt u echt een bijzondere aankleding? Naast het huren van een cocktailbar bieden wij u diverse opties zoals decoratie, presentatie van alle dranken middels een back-bar en bijzondere verlichting middels een professionele lichtbrug. Binnen no-time toveren wij uw ruimte om tot een sfeervolle cocktailparty!

Cocktailbar huren met back-barCocktailbar met licht en back-bar

Is er al een cocktailbar op de locatie aanwezig? U kunt ook alleen een cocktailshaker inhuren. Dit kan zowel met als zonder glaswerk, drank, ijs etc. We denken graag met u mee om uw feest tot een succes te maken. Samen met u bepalen we juiste formule op maat. Vraag een scherpe offerte aan of bel 06-29505969.

Offerte voor Cocktail catering